[Welcome Image]
Welkom bij Medichain Medisch
[CPT Intro]

Medichain Medisch levert de best practice...

 

√ Gratis verzending vanaf € 100,- 

√ Beste kwaliteit en snelle service

√ Breed & merkonafhankelijk assortiment

√ Voor huisartsen en particulieren

03 april

Alles over brandwonden

Brandwonden zijn een veelvoorkomende verwonding die iedereen kan oplopen. Of het nu gaat om een hete pan, een open vuur of een chemisch product, brandwonden kunnen een grote impact hebben op het leven van de persoon die ze heeft opgelopen. Sommige brandwonden zijn oppervlakkig en kunnen gemakkelijk worden behandeld, terwijl andere ernstiger zijn en kunnen leiden tot blijvende schade. In deze blog gaan wij dieper in op wat brandwonden zijn, welke graden er zijn en hoe je een wond goed kan behandelen.

Lees meer
09 maart

Hooikoorts: 7 tips om je symptomen te voorkomen of te verminderen

Niets is vervelender dan constant niezen, weinig zijn en een moe en loom gevoel hebben. En dat in de mooiste tijd van het jaar! In deze blog geven we je tips die kunnen helpen de hooikoorts klachten te voorkomen of te verminderen. Eerder hebben wij al een blog geschreven waarin we dieper ingaan op het vraagstuk: wat is hooikoorts. In deze blog gaan we het hebben over een aantal dingen die je tegen hooikoorts kan doen. Benieuwd? We vertellen je er graag meer over!

Lees meer
24 februari

Hoe versterk ik mijn immuunsysteem?

Voor een gezond en kwalitatief leven is het van groot belang dat het immuunsysteem goed functioneert. In deze blog leggen wij je uit hoe je in 7 stappen je immuunsysteem kan versterken. Wil je meer te weten komen over waarom je immuunsysteem belangrijk is en wat jij eraan kan doen om het te versterken? Lees dan vooral verder. 

Lees meer