[Welcome Image]
Welkom bij Medichain Medisch
[CPT Intro]

Medichain Medisch levert de best practice...

 

√ Gratis verzending vanaf € 100,- 

√ Beste kwaliteit en snelle service

√ Breed & merkonafhankelijk assortiment

√ Voor huisartsen en particulieren

05 mei

Drinkvoeding: de soorten en recepten tegen ondervoeding

Goede voeding draagt sterk bij aan een goede gezondheid. Wanneer er bepaalde obstakels zijn waardoor iemand niet de benodigde voeding binnen kan krijgen, kan drinkvoeding hierbij helpen. Er zijn verschillende soorten drinkvoeding, waar zelfs recepten mee gemaakt kunnen worden. Lees verder voor tips bij het herkennen van ondervoeding, welke drinkvoedingen er zijn en welke recepten hiermee gemaakt kunnen worden.

Lees meer
04 april

Teken: wat zijn het en wat te doen na een tekenbeet?

Het voorjaar is weer gekomen: de teek komt tevoorschijn. Vanaf maart tot en met oktober is de kans op een tekenbeet het hoogst. Zo’n 1,2 miljoen mensen in Nederland worden per jaar gebeten door een teek. Teken kunnen gevaarlijk zijn voor het lichaam. In deze blog lees je wat een teek is, wat de symptomen na een tekenbeet kunnen zijn en wat je kunt doen na een tekenbeet.    

Lees meer
21 maart

Hooikoorts tape

Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van hooikoortsklachten. Het hooikoortsseizoen begint er weer aan te komen, dit betekent dat ook de klachten weer zullen optreden. Er zijn diverse dingen die je kunt doen om de klachten te verminderen. Wist jij bijvoorbeeld dat je jouw klachten kan verminderen door middel van hooikoorts tape?

Lees meer